Inschrijven

Inschrijven voor scoutsjaar 2018-2019


 

Procedure inschrijving nieuwe leden

Beste ouders,

Het scoutsjaar 2017– 2018 loopt op zijn einde. Daarom denken we nu al eens na over het komende scoutsjaar. Dit betekent dat we een groep nieuwe leden zullen welkom heten!

Jammer genoeg zijn de deelnemersplaatsen op de scouts beperkt, dit om een goede scoutswerking te kunnen garanderen.

We stellen de volgende inschrijvingsplaatsen open:

– 20 kapoenen (geboren in 2012)

– 2 jonggivers (geboren in 2006)

– 5 jonggivers (geboren in het 2005)

– 15 givers (geboren in 2002)

Er zijn 2 inschrijvingsprocedures dus kijk goed na dat je de juiste link invult!

KINDEREN MET VOORRANGREGEL:
broers/zussen van leden die dit jaar ingeschreven zijn in de scouts en zoon/dochter van oudleiding van HP hebben voorrang. Kinderen die recht hebben op de voorrangregel verliezen dit recht wanneer zij na 6 mei inschrijven. Zij kunnen wel nog inschrijven via de tweede link hieronder. Inschrijven kan vanaf maandag 23 april tot en met zondag 6 mei via deze link: https://goo.gl/forms/tR3208w3VPkelbmh2

KINDEREN ZONDER VOORRANGREGEL:
Inschrijvingen starten vanaf maandag 7 mei tot en met zondag 20 mei via deze link: https://goo.gl/forms/WUkP5pHS6kgXszLn2

Zolang ingeschreven is binnen de correcte termijn maakt iedereen evenveel kans. Het heeft dus geen zin om maandag vanaf 7u achter de computer te zitten om de eerste te zijn.

Wie vragen heeft over de inschrijvingen kan mailen naar groepsleiding@haegepoorters.be of bellen naar 0476213485.

OPGELET:
voorrangsperiode wordt afgesloten op 6 mei om 23u59. Ouders die hun kinderen niet hebben aangemeld, kunnen er daarna geen aanspraak meer op maken. Ze kunnen wel hun kinderen nog aanmelden via het gewone inschrijvingsformulier.

Indien het voorrangsformulier werd ingevuld, is het NIET nodig om het reguliere inschrijvingsformulier ook in te vullen.