Woudlopers

 

25 FEBRUARI 2018
Vijfentwintig februari! Vijfentwintig februari! Deze dag is zeer speciaal, jullie weten vast niet
waarom? Ah neen, neen. Dat dachten wij al. Wil je weten wat er op deze dag is gebeurd en
waarom die zo uitermate bijzonder is? Kom dan zeker af met vijftig centjes. Wil je dit niet
weten? Kom toch maar af, want voor je vijftig cent krijg je alvast een lekker vieruurtje en
natuurlijk ook veel plezier!

Veel liefs,
Jullie leiding
Nele, Lien, Wardt, Laura, Stijn en Alvin


Lieve woudlopertjes,

Helaas, dit is het allerlaatste haegeprekerke van het jaar . Maar, niet getreurd, er staan nog super leuke activiteiten op de planning. Lees maar snel verder!

Zondag 4 maart

Zuurtjes, beertjes, drop, lolly’s,… Wat is jullie favoriete snoepje? Misschien ben je niet zo kieskeurig en eet je al de soorten super graag. Dan hebben we super goed nieuws voor jou want voor de grote-snoep-vergadering moeten jullie op 4 maart van 14u tot 18u op onze terreinen zijn! Vergeet zeker geen 50 cent voor al dat lekkers!

Zondag 11 maart

Vandaag spelen we een spel, een groot spel, een suuuuuuuper groot spel. En dat spel spelen we niet enkel met de woudlopers van onze eigen scouts, maar ook met al onze vriendjes en vriendinnetjes uit andere scoutsen van het district Gent-Oost. Meer info over deze districtsdag volgt via mail!

Zondag 18 maart

Jammer, jammer, jammer, maar vandaag is het geen vergadering. Hopelijk zien we jullie volgende week wel allemaal op de scouts!

Zondag 25 maart

Verkleed jullie allen in paashaasjes of paasklokken want vandaag doen we de jaarlijkse paaseierenverkoop. Jullie worden verwacht van 14u – 18u op onze eigen terreinen met 50 cent.

Zondag 1 april

Druk, druk, druk!!! De paashaas is geweest en de leiding heeft het heel druk met paaseitjes zoeken. Er is dus geen vergadering. Veel plezier met paaseitjes rapen en chocolade eten!

Zaterdag 7 april

Naar jaarlijkse gewoonte is er het middelste weekend van de paasvakantie weer veel te doen op onze scouts. Het openscoutsweekend is weer aangebroken. Jullie zijn allemaal meer dan welkom op onze terreinen voor toffe activiteiten en een heerlijke barbecue. Meer info volgt via mail!

Vrijdag 13 april – Zondag 15 april

Joepie!!! Ons 2de weekend is aangebroken!! Hou de datum zeker vrij om er samen met ons een spetterend weekend van te maken. Meer info volgt via mail.

Zaterdag 21 april

Op deze zaterdag worden jullie om 14u verwacht op de vrijdagsmarkt in Gent. We hebben veel centjes nodig om super toffe activiteiten te kunnen doen op kamp en daarom doen we een financiële actie. Neem allemaal 50 cent mee en jullie beste verkoperspraatjes. Vandaag is het ook extra belangrijk dat jullie jullie uniform aanhebben. Om 18u mogen jullie terug afgehaald worden op de vrijdagsmarkt.

Zondag 29 april

Deze zondag is geen zondag zoals alle andere. Het is een speciale zondag! Wat wel hetzelfde blijft is dat je om 14u op onze scouts verwacht wordt met 50 cent. Maar het grote verschil is dat er deze vergadering andere leiding voor jullie zal staan. Wie deze vergadering leiding aan jullie zal geven is nog een groot geheim. Spannend!

Zondag 6 mei

Uitnodiging feestvergadering:

Wie is uitgenodigd? Alle woudlopers

Waar? Op onze terreinen van de haegepoorters

Wat meenemen? 50 cent en jullie feestmuts

Wanneer? Zondag 5 mei van 14 uur tot 18 uur

Zaterdag 12 mei

We sluiten dit mooie scoutsjaar af met een spetterende afscheidsbarbeque. Jullie mogen allemaal komen smullen van 18:00 tot 20:30 op onze eigen terreinen. Vergeet zeker geen stukje vlees voor op de barbecue en een muntstuk van €2 voor al het ander lekkers.

 

Heel veel kusjes en knuffels,

Alvin, Stijn, Lien, Laura, Wardt en Nele