Welpen

Boekje maart april mei

4 maart

Van Afrika tot in Amerika,van op de Himalaya tot in de woestijn
Ja het is zoveel mooier als we samen zijn

Vandaag vertrekken we met 50 cent in de hand op een reis door de wereld: Amerika, China, Australië, Engeland… We gaan het met z’n allen ontdekken tussen 14 en 17u en komen met een mooi bruin kleurtje terug!

11 maart

Vandaag ontmoeten we onze vriendjes en vriendinnetjes van de andere scoutsen! De districtsdag is er namelijk aangekomen! Verdere info volgt nog, maar het beloofd alvast heerlijk te worden!

18 maart

Met spijt in onze harten moeten we jammer genoeg meedelen dat het deze zondag geen vergadering is. De leiding gaat met zoveel mogelijk op vormingsweekend om de komende vergaderingen nog beter te doen verlopen!

25 maart

Zoals jullie allemaal weten hebben we een prachtig nieuw lokaal gezet, maar, zoals jullie ongetwijfeld ook weten, heeft dat uiteraard ook veel centjes gekocht… Daarom: Onze jaarlijkse paaseierenverkoop!! Haal jullie schattigste paashaas-snoetjes uit de kast en verschijn met 50 cent in de hand tussen 14 en 17u op het hp – terrein!

1 april

Deze keer is de paashaas hopelijk bij jullie langs geweest!! Geniet ervan, dat gaan wij ook doen, al zullen jullie het jammer genoeg zonder scouts moeten doen.

8 april

De dag van ons jaarlijkse traditie: Open Scouts Weekend is aangekomen!! Wij hopen jullie daar allemaal te zien van het grote spel tot en met de spannende fakkeltocht! Meer info volgt nog!

15 april

Het laatste weekend van de paasvakantie, geniet er van en droom maar alvast van de volgende vergadering, want deze week is het spijtig genoeg een scoutsloze zondag.

22 april

Leeuwen, giraffen, nijlpaarden, panters en nog veel meer! Vandaag gaan we op safari en komen hopelijk heelhuids terug, maar met zulke geweldige welpen is dat ongetwijfeld geen probleem! Met Safari – hoed, 50 cent en heeel veel zin in avontuur gaan we van 14 tot 17u op pad!

29 april

brrrrrr, wij hebben het griezelige gevoel dat er vampieren en weerwolven rondsluipen op ons terrein…. Zijn ze vrienden…?? Zullen ze vechten…?? Overleefd iedereen het…?? Wie wint…??

6 mei

De laatste gewone zondagse vergadering!! We maken er nog eens een Super toffe middag van en als we het goed hebben zijn er verschillende Superhelden die ons daar Super graag mee willen helpen! Superman, Superwoman en wie weet wie nog meer komen vandaag aangevlogen op Super snelheid en met 50 cent tussen 14 en 17u wordt het ongetwijfeld Super Mega Zot Leuk!

za 12 mei

In de schemering van de avond komen er fascinerende figuren op bezoek… Zagen we daar de glinstering van een eenhoorn…? Merkten we daar de gloed van de vuur van een draak op…? Kom het zelf uitzoeken van 19 tot 21u met 50 cent in jullie handen!

za 19 mei

De laatste vergadering voor ons kamp! Het ging veel te snel voorbij, we sluiten dit jaar af met een goede daad en treden in de voetsporen van de legendarische Robin Hood! Haal jullie pijl en boog maar boven, we gaan vechten tegen slechte koningen, redden jonkvrouwen en jonkheren en verliezen daarbij onze moed nooit! ( 50 cent, 19-21u)

 

Groetjes met veel sproetjes, de welpenleiding