BBQ Groepskamp ’17

Op 15/07 zijn alle ouders en oud-leiding welkom op het kampterrein in Brakel om mee te genieten van een reuze BBQ.

Onze terreinen worden in gereedheid gebracht voor jullie aankomst tegen 16u! Alle leden zijn automatisch ingeschreven, maar dienen zich wel te registreren via onderstaande link. De prijs van de BBQ is voor hen vervat in de kampprijs.
Ouders en andere sympathisanten, als jullie willen komen eten. Gelieve jullie dan in te schrijven, ook via onderstaande link.

https://goo.gl/forms/CaokHcfuLPXA8bcH3

De deadline voor de inschrijvingen is 30/06. Gelieve zeker deze deadline te respecteren. We werken met een heerlijke traiteur, maar die moet tijdelijk zijn boodschappen kunnen doen. Dus als u na 30/06 inschrijft, kan u helaas niet meer mee eten. Maar iedereen blijft steeds welkom voor een drankje!
Gelieve ook de leden in te schrijven, zodat we weten hoeveel eten we moeten bestellen! (voor de leden moet niet meer betaald worden).

De prijs van de BBQ is 15 euro voor kinderen en 18 euro voor volwassenen. Zowel de vegetariërs als de vleeseters kunnen komen smullen! Er wordt een aperitief hapje, en 3 stukken vlees/veggi voorzien! (2 voor kinderen)

Gelieve je geld te storten op het volgende rekeningnummer: BE80 8906 3430 7077. Neem een afdruk van jullie online betaling mee naar het kampterrein, op die manier kan alles vlot verlopen aan onze kassa 🙂

Bedankt!