Scouts en Gidsen Haegepoorters Destelbergen Haegepoorters Scouts en Gidsen Haegepoorters Destelbergen

Elders inschrijven

Written by Welpen. Posted in Uncategorized

Niet gelukt om je kind in te schrijven in onze scouts?

Deze twee groepen in de buurt hebben wel nog plaats voor nieuwe leden:
- Scouts en Gidsen Klauwaards/Sint-Martinus: klik hier voor hun website
- Scouts Sint-Lieven: klik hier voor hun website

Nieuw: Bouwfoto’s!

Written by Elien Vandensteen. Posted in Uncategorized

Een nieuwe fotogalerij is aan onze collectie toegevoegd, namelijk een plaats voor de bouwfoto’s!

HP Rénové en de leiding zullen tijdens de bouwwerken de albums aanvullen. Zo kunnen jullie de bouwwerken ook volgen met beelden, en niet alleen met woorden. Kom gerust ook eens met je eigen ogen kijken natuurlijk.

Heb je ook foto’s die je graag wil toevoegen aan deze fotogalerij? Mail ze door naar hprenove@haegepoorters.be en zij zullen het met plezier voor jou doen!

Bouwteam zoekt helpende handen

Written by Elien Vandensteen. Posted in Uncategorized

Nu alle leden behalve de givers al terug zijn van kamp…. HOE WAS HET? Hebben jullie het leuk gehad? Wij, de leiding, vonden het alvast enorm tof!

Even een update van ons bouwteam: de fundering is gisteren gegoten, dus nu kan het echte werk beginnen! En een bouw zonder hulp is als een scouts zonder leden, dus…
HP RENOVE IS OP ZOEK NAAR HELPENDE HANDEN IN AUGUSTUS!

De planning:
09/08/14: voorbereiden van afvoerleidingen in polybetonvloer en verder metsen van ytongrand
16/08/14: stabilisé effenen/ vloerisolatie leggen/betonijernetten leggen en binden
23/08/14: indien bovenstaande werken niet klaar: verdere awerking op 22/08/14
10 – 13/09/14, 17-20/09/14, 24-27/09/14: houtskelet

Geen nood voor als je geen kennis hebt hierover, ik weet zeker dat HP Rénové wel een taakje voor jou kan vinden of een snelcursus kan geven

Denk je: ja ik wil wel een of meerdere dagen komen? Help HP Rénové dan door je aanwezig te zetten op deze doodle zodat werkmateriaal en middageten kan ingeschat worden.

DANKDANKDANKDANKDANKDANKDANKDANKDANKDANKDANK!

Jammer jammer jammer…

Written by Elien Vandensteen. Posted in Uncategorized

Helaas zijn er te weinig ouders, kinderen en oudleiding geïnteresseerd in de Réé Nové zoektocht. De ouders zijn alvast al hun harde werk aan het annuleren wegens te weinig inschrijvingen, de zoektocht gaat niet door…
Zeg je: oh ik ken nog 50 mensen die daar graag aan zouden meedoen: laat hp rénové zo snel mogelijk iets weten, wie weet gaat het dan alsnog door ;-)

Zoektocht Réé Nové

Written by Elien Vandensteen. Posted in Uncategorized

Nog niets te doen op zondag 15 juni? Zoek je nog een activiteit voor het hele gezin? Of voor een groepje vrienden die je al lang niet meer zag? Heb je wel zin om een beetje te wandelen, maar vooral ook te sneukelen tussendoor?

Schrijf je dan NU in voor de zoektocht naar Réé Nové! Dit op emilie.boussemaere@skynet.be, doe het snel! 6 euro per volwassene, 4 euro per kind (inclusief hapjes), start tussen 13u en 14u, einde voorzien om 16u30.

Ideaal voor het hele gezin of voor mensen die van zoeken en sneukelen houden!

ZoektochtRééNové

Kampinfo welpen

Written by Welpen. Posted in Uncategorized

Dag liefste welpen en welpinnetjes,


Binnen iets meer dan een maand is het zover! Dan gaan we weer op kamp! En dit van 4 tot 11 juli! Willen jullie daar graag meer over te weten komen? Kom dan zeker naar onze kampinfo-avond op 21 juni om 20u in onze scoutslokalen. Jullie kunnen dan ook al inschrijven voor het kamp.

Kunnen jullie niet komen naar de info-avond, maar zijn jullie wel van plan om mee te gaan op kamp? Laat ons dit dan zeker weten door een mailtje te sturen naar welpen@haegepoorters.be, en dan zorgen we dat alle info op een andere manier bij jullie terecht komt!

Tot dan!


Bagheera, Marala, Mor, Mowgli, Rama, Raksha

Inschrijving nieuwe leden (°2008)

Written by Elien Vandensteen. Posted in Uncategorized

Waauw!

Binnen 1 minuut waren er reeds 6 kindjes ingeschreven, terwijl we eigenlijk maar plaats hebben voor 2… (het invulformulier heeft zichzelf afgesloten nadat er 2 ingevulde formulieren verzonden zijn, maar de ouders die reeds op het formulier waren konden wel nog verzenden).

Na een korte discussie onder de groepsleiding hebben we besloten dat, wegens de fout bij ons ligt, alle zes de kinderen toegelaten worden. Proficiat aan de gelukkigen!

Hartelijk dank voor jullie enthousiasme! Snuister gerust even door de website om je te verlekkeren naar volgend jaar toe. :-)

Inschrijvingen 20 mei

Written by Welpen. Posted in Uncategorized

Bij deze willen wij iedereen op de hoogte brengen van het feit dat er op 20 mei vanaf 20u een inschrijvingsapplicatie op onze website zal verschijnen. Daarin kan u uw kind, geboren in 2008, inschrijven. Wij krijgen dan een chronologische lijst van deze inschrijvingen en zullen dan contact opnemen met de ingeschreven kinderen. De applicatie zal automatisch stoppen met werken als het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is.


Let wel: dit gaat alleen over kinderen die geboren zijn in 2008. Voor kinderen uit de geboortejaren 2007-2004 geldt er een inschrijvingsstop. Kinderen en jongeren geboren in het jaar 2003 of ouder, kunnen eenvoudig inschrijven door een mailtje te sturen naar groepsleiding@haegepoorters.be en hoeven hun kinderen dus niet aan te melden op 20 mei.


Aangezien het aantal plaatsen erg beperkt is, zal er helaas voor veel kinderen geen plaats meer zijn in onze scoutsgroep. Wie een jongen wil inschrijven, kan echter ook eens polsen bij Scouts Sint-Lieven. Deze bevriende scouts bevindt zich heel erg dicht bij onze terreinen en beschikt wel nog over vrije plaatsen.


Wij danken iedereen alvast voor het begrip

Inschrijvingen nieuwe leden

Written by Welpen. Posted in Uncategorized

Dag iedereen,

Voor alle duidelijkheid, hier nog wat info over de inschrijving van nieuwe leden voor het volgende scoutsjaar (2014-2015). Dit gaat over kinderen die geen broertje of zusje hebben dat al ingeschreven is in onze scouts en die geen kind zijn van oudleiding van de Haegepoorters.
Indien er na de inschrijvingen van kindjes met voorrang nog plaats over is, zullen er nog een aantal kinderen die geboren zijn in het jaar 2008 ingeschreven kunnen worden. Kinderen geboren in de jaren 2007, 2006, 2005 en 2004 zullen helaas niet meer kunnen inschrijven.
Hoe zal dit in zijn werk gaan? Op 20 mei vanaf 20u zal er inschrijvingsmodule verschijnen op de website. Daarin zullen jullie een aantal gegevens kunnen invoeren. Zo krijgen wij een lijstje binnen met kandidaten, in de chronologische volgorde waarop de gegevens ingevoerd worden. Als het maximaal aantal nieuwe inschrijvingen bereikt is, zal de applicatie automatisch stoppen. Wij zullen dan zelf de kinderen die ingeschreven geraakten contacteren.

Alvast bedankt voor uw begrip,
Stevige linker,
De groepsleiding

Ps: voor alle duidelijkheid: kinderen die dit jaar al ingeschreven waren in onze scouts, worden volgend jaar automatisch opnieuw ingeschreven, tenzij expliciet anders vermeld.

Word fan van de Haegepoorters!

Bijlokestraat 18, 9070 Destelbergen - POST: Scouts en Gidsen Haegepoorters, Bijlokestraat 9, 9070 Destelbergen
Groepsleiding@haegepoorters.be - 0479/17 44 01