Woudlopers

Liefste woudlopers

Het tofste jaar uit jullie scouts carrière zit er jammer genoeg bijna op. Maar het leukste moet nog komen! Het super, onwijs cool, crimineel wijs, fantastisch groepskamp!!!! Maar voor het zo ver is hebben we nog welgeteld 2 knotsgekke vergaderingen op het programma gepland.

Zondag 7 Mei: Mix-match, mis -match, mix-max? Vandaag, of was het nu morgen? Hoe dan ook, het is helemaal geen gewone vergadering, integendeel, het is een zeer ongewone vergadering want het is tijd om eens gek te doen! We steken alle leiding eens in de mixer. Wij en ook jullie gaan niet weten wat ons gaat overkomen. Als jullie dit op niets vinden slaan is dit geen ramp. Kom gewoon van 14u tot 18u af met 50 cent in de hand en alles wordt duidelijk(er).

Zondag 14 Mei: Kennen jullie ze nog? De 3 wijzen? Neeeeeee, mopje, niet die mannen die Jezus kwamen bezoeken. Ik bedoel die 3 wijzen van op tv, waarvan er 2 liegen en 1 de waarheid vertelt. Raap al je mensenkennis bij elkaar om van 14u tot 18u de leugenaars te ontmaskeren. Breng 50 cent mee

Op Zaterdag 20 mei nodigen we jullie graag uit om wat meer te weten te komen over het kamp. We geven jullie praktische, maar ook theoretische info over wat en hoe het kamp er uit zal gaan zien. Heel interessant, heel boeiend dus komen is de boodschap!

Dit was het dan. *oooouuuuuuh* Hier nemen we afscheid. *oooooouuuuuuuh* MAAR NIET VOOR LANG *ohja?* TOT OP KAMP!! *joepieeeee!!*

Lieve groetjes en al wa ge wilt!

De Woudloperleiding

Ward, Marie, Mathijs en Fien