Welpen

17 SEPTEMBER…. OPGELET: 9-14 UUR
een speciale dag….BAM BAM BAAAAM! Zoals in de mail al vermeld was organiseren we een inschrijvingsontbijt. Inschrijven kan via de link in de mail. Ontbijten en inschrijven van 9 tot 11, erna is nog een vergadering tot 14 uur. Middageten voor de kinderen wordt voorzien. Vergeet ook geen €5 mee te nemen per persoon die naar het ontbijt komt.

24 HERFSTEMBER
HeeeeerrrrrffffffsT
Doe allemaal vuile kleren aan en zegge het door want het is doop! (en eventueel ook verse kleren of een handdoek). We vieren de komst van de herfst en verwelkomen de nieuwe welpen. Scouting….be prepared! we verwachten jullie tussen 2 en 5 met 50 cent.

1 OKTOBER
Dit weekend gaan we op planningsweekend met de leiding dus is het jammer genoeg geen vergadering. We zien jullie graag volgende week terug.

8 SSSSSOKTOBER
Pas op voor de slangen…de kuil rechts…. misschien krijg je nog een kans? Of gooi je een 6, dan mag je nog eens! Betaal 50 cent, neem de boot en speel als eerste uit. Tussen 14 u en 17 uur.

13-14-15 WOKTOBER
3 dagen?? weekend? Hou de data vrij, meer informatie volgt.

22 CHOCTOBER
Krijg geen schok door de chocolade. Vandaag leren we de smaak van chocolade pas echt te kennen en al zijn diepste geheimen. Kom tussen 14 en 17 uur met 50 cent in de hand.

29 OKTOBER
Mang en Kigo zijn weg! Helpen jullie hen terug te vinden?
Tussen 14 en 17 uur met 50 cent.

4 NOVEMBER
is het spaghetti-avond. Dus 5 november is er geen vergadering

12 NOVEMBER
Wapens neer! Geen oorlog meer. VREDE VREDE VREDE. Vrede voor ons allemaal, weg het wapenarsenaal. Met 50 centjes in de hand zorgen we voor vrede in het hele land. Vrede van 2 tot 5.

19 NOVEMBER
Pannenkoeken smullen, smikkelen, bakken, gooien, vangen, versieren, rollen, snijden, besmeren, mee weg lopen, kotmadam mee spelen, flippen, opgooien, degusteren, dineren, fretten, gaffelen, peuzelen, tafelen, bikken, schransen, maaltijden, nuttigen, knagen, vreten, verorberen, schrokken, nassen, kluiven, hamsteren …..50 cent en van 2 tot 5

26 NOVEMBER
ani-chill-hawiti-kigo-oe-otter-serima-serval-mang-louis-vink-ko
Wie wordt de koning van de jungle? Met 50 cent kom je al een stapje dichterbij. Tussen 2 en 5.

Een stevige linker,
Hawiti, Oe, Louis, Chill, Ko, Mang en Kigo