Welpen

Heeeeeeey FA!

Dag wilde woest wrede wierwarrende wonderwelpen! Hopelijk hebben jullie genoten van ons weekend, de woodfuif, de lekkere paaseitjes, en niet te vergeten het prachtige weer, de sfeer ende gezelligheid en de lekkernijen alom op ons eigenste beste Open Scouts Weekend. We maken ons klaar voor de allerlaatste bijeenkomsten voor we op groepskamp vertrekken (spannend!!!) Vertel aan jullie ouders, die grote wezens die door jullie kundig opgevoed worden, dat er een kampinfoavond aankomt, waarover ze nog informatie via mail krijgen. Vertel het daarna nog eens, want volwassenen vergeten nu eenmaal alles wat je hen zegt. Zeg het nog maar eens, je weet maar nooit. Gebeurd? Toppie.

Zijn jullie klaar voor de laatste (snifsnif) vergaderingen van dit scoutsjaar? You’d better be, want hier komen ze 😉

7 mei: Mixerdemaxvergadering
Klutserdeklotserdehutserdepats, de leiding werd door elkaar gegooid. Voelen jullie je al berooid? Geef het toch maar een kans, geen gezeur en geen gezwans. Treed aan in een nieuwe tak, breng 50 centjes mee voor onze vieruurtjesbak.

14 mei: Hamers en Sikkels vergadering
Gegroet, kameraden! Exact één week na het fantastische feest der mensheid, de Dag van de Arbeid, zullen wij de sikkels wetten en de hamers smeden om onze idealen van gelijkheid en welvaart voor alle proletariërs uit te dragen. Betaalt uw lidgeld van één halve euro aan De Partij en ontvang uw gemeenschappelijk vieruurtje.

21 mei: Luchtvaartpioniersvergadering
Waarde Welpen, hebben jullie er ook altijd van gedroomd om te vliegen? Stoutmoedig en onbevangen het luchtruim te kiezen en de wijde wereld te ontdekken? Op 21 mei 1927 vloog de heer Charles Lindbergh als eerste helemaal alleen de Atlantische Oceaan over met zijn vliegtuig, de Spirit of St Louis. Op 21 mei 1932 werd Amelia Earheart de eerste vrouw om hetzelfde te presteren. Zijn jullie vaardig genoeg om hun historische vluchten te herhalen? Aan boord van onze HP Airlines vluchten verkopen wij een ruim assortiment van tax-free vieruurtjes. Allen te verkrijgen voor 50 cent.

Liefste kusjes van jullie leiding, en we zien jullie hierna allemaal terug op kamp! 😀 (yes yes yes, tien windjes in een fles)

Zachtaardige Ani, Fleurige Jacana, Onbesuisde zilvermeeuw, Opmerkelijke Berner Sennen en Wulpse Anaconda. (Kraak jij de totemcode?)