Jonggivers

Dag liefste jonggivers,

17 SEPTEMBER
Na het jaar goed ingezet te hebben op overgangsweekend, vliegen we er weer in. 17 september worden jullie allen vewacht op onze terreinen van twee tot zes met 50 cent in de hand.

24 SEPTEMBER
Haal jullie mooiste sloffies maar boven voor de ik-ben-mijn-schoenen-kwijt-vergadering. Jullie zullen alles de kast moeten halen want jullie schoenen zouden wel eens pootjes kunnen krijgen! Vinden jullie ze terug voor zes uur? Breng schoenen mee die je mag verliezen en vergeet zeker geen pantoffels mee te nemen!

29 SEPTEMBER
gaat de vergadering niet door aangezien de leiding op weekend is om het jaar voor te bereiden. We zien jullie graag terug op 8 oktober voor een techniekenvergadering.

8 OKTOBER
Jazeker, jullie leren de aloude kunst van het sjorren en weven. Met wat balken en een beetje touw bouwen we de zotste constructies. Wij zorgen voor touw en balken, jullie voor een halve euro en een hele hoop enthousiasme!

15 OKTOBER
verwachten we jullie allen met een extra zakje schone kledij want jullie zullen uren in de wind stinken. Die halve euro zullen jullie hard nodig hebben voor een beetje zeep!

20 – 21 – 22 OKTOBER
HOERA! Weekend! Van 20 oktober tot 22 oktober gaan we tuupe te goare op weekend. Meer info volgt later. Wij hebben er alvast zin in!

29 OKTOBER
is het tijd om jullie zaklampen en heel wat moed boven te halen. Deze keer worden jullie om 19u verwacht op onze terreinen. 22u mogen jullie met knikkende knieën terug naar huis!

4 NOVEMBER
mogen jullie jullie buikjes lekker rond eten op onze jaarlijkse spaghetti-avond. Meer info later in jullie inbox!

12 NOVEMBER
GEEF ACHT! Ja, je kan het al raden. Trek jullie legertenue aan want we gaan jullie kennis laten maken met het zware leven van een soldaat. You know the drill! Van twee tot zes met een halve euro aan onze kazerne!

26 NOVEMBER
gaan we op ons stalen ros ’t stad onveilig maken. Breng je slimme telefoon en een halve euro mee om de tol betalen aan de stadspoorten.

Jullie jonggiverleiding,
Eva, Jolan, Fien, Stef, Sofie en Lennert