Jonggivers

Titel: Haegeprekerke maand mei 2017

Inleiding: Dag liefste JOJO’s! Ook deze maand hebben we wat voor jullie in petto! We houden jullie niet langer in spanning, kijk snel hieronder en kom af, als de donder!

Midden:
Alinea 1:
Vergadering mei mix 7! 7 vergadering mix mei! Mei 7 vergadering mix! Mix 7 vergadering mei! Vergadering 7 mix mei! !Mei vergadering 7 mix Vergadering mei 7 mix! 7 mei is het mixvergadering!

Jullie zullen leiding krijgen door een andere leidingsploeg geheel willekeurig samengesteld. Waarom jullie ons een week zullen moeten missen? We vinden het tof dat wij eens leiding mogen geven met iemand die we misschien nog niet zo goed kennen. Misschien geven we wel eens leiding aan een tak die we nooit eerder hebben gehad. En jullie leren weer enkele nieuwe super toffe leiders en leidster kennen! Zorg dus maar dat jullie erbij zijn en laat jullie verrassen!

Alinea 2:

Zondag 14 mei leggen alle vogels een ei. Dan is iedereen blij. Ook wij. In de wei. Want het is mei. Voel je vrij, zet je zorgen maar opzij. En kom naar wij (de beste van de maatschappij). Wij vieren het feest van het ei. Als vieruurtje eten we geen prei, maar ei. Tenzij, ben je dan misschien niet vrij? Kom toch maar naar wij. Voor spelletjes allerlei van ei naar ij zonder ij maar met ei. Breng iets mee in klei: 0,50 ei. “Schone lei”: is wat ze zei. Misschien gaan we naar de abdij en eten we een aardbei dabei. Maar bijt niet in mij. Kom in je jachtkledij. Of moordpartij. Hmm roerbakei. Wat is dit: schildpadei? Wat we niet tolereren is slavernij.

De ei vergadering is uitzonderlijk van 14u tot 17u omdat we aansluitend ons kampinfo moment zullen doen. Alle ouders en jojo’s zijn welkom vanaf 17u om nog eens te overlopen hoe een kamp er uit ziet, wat jullie moeten meenemen en we maken vooral tijd voor een vragenrondje!

Alinea 3:

Op zondag 21 mei kleden we ons bekend lokaal in als een heus CASINO. Jullie zijn vandaag voor 1 dag 21 jaar oud en mogen dus legaal een gokje wagen! Trek jullie chique kleren aan, oefen jullie beste pokerface, en probeer elkaar te verslaan in spelletjes zoals 21(mei)-en!

Alinea 4:

Vrijdag 26 mei geeft de jonggiverleiding een heuse jonggiverfuif! Kom gekleed in je netste pak en balkleed en ontdek welke feestelijke activiteiten we voor jullie hebben voorberEI. We verwachten jullie vanaf 20u en we feesten tot we niet meer op onze benen kunnen staan van het dansen, & lachen! Om 22u mogen jullie ouders je terug thuis verwachten! Geen zorgen voor wie niet echt van dansen houdt, we zullen verschillende feestelijke activiteiten voorzien! Voor elk wat wils! Neem €2 voor wat drankjes en lekkers!

Stuur voor 20 mei jullie TOP 10 beste dansplaatjes door naar emmavanvlem2@hotmail.com dan kunnen wij een toffe playlist samenstellen!

Slot:

Dit was het weer voor deze maandbrief! In juni zullen jullie ons even moeten missen, want wij zitten tussen de vissen! Neen, tussen de boeken, Samson! Ja dat bedoelde ik natuurlijk! Hieronder tekenen jullie -als jullie willen- een tekening voor de leiding als steun voor tijdens de examens. Gelijk ook wij tekenen aan onze jonggivers. Amen. Over en ei. Groetjes WIJ

(Eimma, Jadei en Andreias)